Mea uma e tatau ona e iloa e uiga i Pusa Fiber Optic

Afai o lo'o e galue i le alamanuia tau feso'ota'iga, e masani lava ona e sau i pusa fa'amau fa'amau fa'apea o se vaega o mea e mana'omia ile fa'agasologa o uaea.

E masani lava, e fa'aoga uaea opitika i so'o se taimi e te mana'omia ai le faia o so'o se ituaiga o feso'ota'iga uaea i fafo, ma talu ai o laina feso'otaiga i totonu o le a mimilo ta'ilua, e le mafai ona feso'ota'i sa'o uma.

I se tulaga faapena, e tatau ona e fa'aogaina ni pusa fibre optic a le Dowell Industry Group Co., Ltd mo le fa'apalapalaina o le uaea opitika ona fa'afeso'ota'i lea i lau matagaluega i totonu.

Se'i o tatou taumafai nei e malamalama po o le a le pusa fibre opitika.Ose pusa fa'amau fa'afimata e puipuia ai le uaea fibre optic ma le uelo fa'alava i le pito o le uaea fibre optic.

E masani ona faʻaaogaina mo le faʻaogaina saʻo ma le faʻapipiʻiina o paranesi i totonu ma uaea fiber optic i fafo, faʻapea foʻi ma le taula o le faʻamutaina o le fiber optic cable, lea e avea o se nofoaga e teu ai ma puipuiga mo fibre pigtails.

E mafai ona vaevae lau uaea opitika i se alava mata e tasi, lea e galue tutusa ma se feso'ota'iga e fa'afeso'ota'i ai le uaea opitika ma le si'usi'u.O le a tumau pea le uaea opitika ma le pusa fa'amau pe a o'o mai i le pito o le tagata fa'aoga, ma o le fa'ailoga pua'a ma le totonugalemu o lau uaea opitika o le a uelo i le pusa fa'amau.

I le taimi nei, o le ae mauaina pusa faʻamau faʻapipiʻi opitika o loʻo faʻaaogaina i mea nei:

  • Faiga feso'ota'iga telefoni
  • Televise uaea
  • Faiga feso'ota'iga alalaupapa
  • O'omiina alava mata i totonu

E masani lava ona faia i latou i se ipu uʻamea malulu-loloa ma le electrostatic spray.

Fa'avasegaina pusa fa'amuta fibre

Ua talia e le maketi se numera tele o pusa fa'amuta fiber optic ma isi masini fa'atautaia uaea i tausaga talu ai nei.O numera fa'ata'ita'i ma igoa o nei pusa fa'amuta alava e 'ese'ese e fa'atatau i le fa'ata'ita'iga ma manatu a le tagata gaosi mea.O se taunuuga, o le fuafuaina o le faʻavasegaga saʻo o se pusa faʻamutaina fiber atonu e faigata.

I se tulaga lautele, o le pusa fa'amuta fiber ua fa'avasegaina e fa'apea:

  • Fiber optic patch panel
  • Pusa fa'amau fa'amau

E fa'avasegaina e fa'atatau i lo latou fa'aogaina ma le tele.A fua i o latou foliga ma foliga vaaia, o le a sili atu le lapopoa o le fiber patch panel i le isi itu o le a laʻititi le pusa faʻamau.

Fibre patch panels
E masani ona 19 inisi le lapopo'a o laupapa fa'apipi'i i luga o puipui po'o fa'apipi'i.E masani ona maua se fata i totonu o le pusa alava, lea e fesoasoani e uu ma fa'asao ai so'otaga alava.O ituaiga eseese o fibre optic adapters o loʻo faʻapipiʻiina muamua e fai ma atinaʻe i totonu o fiber patch panels, faʻatagaina le pusa fiber e faʻafesoʻotaʻi i masini fafo.

Pusa fa'amau
I le fa'aopoopoina i fa'amau fa'apipi'i alava, e mafai fo'i ona e fa'amoemoe i atigi pusa fa'amau e fa'aogaina mo le fa'atulagaina o le alava ma le fa'asoa.O pusa fa'alava fa'alava masani o le a maua ma ports nei i luga o le maketi:

  • 8 ports fiber
  • 12 ports fiber
  • 24 ports fiber
  • 36 ports fiber
  • 48 ports fiber
  • 96 ports fiber

E masani lava, o le a faʻapipiʻiina e ala i le faʻaogaina o nisi FC poʻo ST adapters faʻapipiʻi i luga o le laulau, lea o le a i luga o le puipui pe tuʻu i se laina faʻalava.

pro01


Taimi meli: Mati-04-2023